Sivut

sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Makkarin kulmia

Makuuhuoneeseen tuulahdus Marimekkoa. Saimme häälahjaksi satiiniset Tuuli-pussilakanat jotka valkkasimme itse Marimekon mallistosta. Marimekkoa kodissamme ei syystä ja toisesta ole ollut koska se on tuntunut hiukan liian graafiselta ja voimakkaalta omaan kotiin, mutta oli piristävää saada virkistävää uutta mallistoa nyt. Toinen sarja, johon ihastuin, on Tasaraita, jollaisen voisin ajatella hankkivamme. Lisäksi makkari näyttää jotenkin pehmeämmältä, kun on lisätty muutamia puuterinsävyisiä yksityiskohtia tiukan harmaan sävyn sekaan. Makuuhuone alkaa toistaiseksi olla "valmis" kaikkien sängynpäätyjen ja vaatenaulakoiden hankinnan jälkeen.




Tämän Pony Riderin tyynynpäällinen oli myös häälahjoissa, se saa ilahduttaa olkkarissa. Viikonloppu oli varsinainen kulinaristien unelmien täyttymys, kävimme fonduella ja lauantaina teimme ystäväpariskunnan kanssa jotain uudesta keittokirjastamme Farangin tyyliin. Annokset olivat taivaallisia myös kotikutoisina! Niistä lisää huomenna, hyvää sunnuntaita kaikille!


10 kommenttia:

  1. Nuo Tuuli - lakanat on niiiiiin ihanat! <3 Meiltä ne löytyy paripeitto - koossa ja tuntuvat niin ihanalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös, tuli samalla tutustuttua koko Marimekon mallistoon! :) Kivoja juttuja löytyi. Mukavaa viikkoa! <3

      Poista
  2. Tosi kivalle näyttää teidän kodissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suvi, kiva kuulla! Tulen visiitille myös sinun blogiisi :)

      Poista
  3. Oih,varmasti herkkuja tulee jos ohjeet Farangista :) mielenkiinnolla odottelen mitä olette tehneet. Hei muuten mistä tommoisia Pony Riderin tyynynpäällisiä voi hankkia?
    Ellen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Herkkuja todellakin, parasta mitä olen koskaan kotikutoisena syönyt! Pian tulee postia illan antimista :) Hmm, en ole varma koska saimme tämän tosiaan lahjaksi, mutta onnea etsintään!

      Poista
  4. Ihanat lakanat. Enpä olisi arvannut, että marimekkoa :). Haaveilen tuosta Hayn naulakosta meidänkin makkariin, valkoisena..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tämä on kyllä nättiä Marimekkoa, ehdoton lemppari! Hayn raahasin kotiin Desing Marketista, viimeinen näytekipale, jej! Tykkään ja suosittelen!

      Poista
  5. Hei! Miten menee? :) Löysin blogisi modernisti kodikas blogin kautta. Kiva blogi sinulla!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Sanna, kiitos mainiosti, tuo aurinkokin tuolta pilkahtelee :) Kiva juttu, tulin heti vastavierailulle ja tulen uudelleen monta kertaa!!

      Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...