Sivut

lauantai 2. helmikuuta 2013

Omat häät - mistä aloittaisin?

Häämatka on onnistuneesti takanapäin ja on varsin mukava olla kotona levänneenä ja kaikki kultaiset muistot mielessä. Tänään koko huustolli siivottiin vihdoin hääroinasta ja muusta putipuhtaaksi, jäi nääs tuo joulusiivous pahasti tekemättä. Elämäni uskomattomin kuukausi tähän mennessä on kyllä tämä vuoden vaihde ja tammikuu ollut. Ja hassua: mitä ihmettä teemme iltaisin kun ei ole enää häähömppää ja suunnitteluexceleitä pitkin poikin? Ehtiikö taas viettää normaali elämää? Häät olivat elämämme paras juttu tähän mennessä ja olivan kaiken vaivansa väärti! Siksipä ajattelin näppärästi jakaa seuraavaksi pari hääpostausta myös vähän sisustusmielellä: mitä kaikkea saimme häälahjaksi kotiin ja seuraavissa posteissa käyttämämme hääpalveluntarjoajat sekä hääpuku, joka tulee myyntiin asap. Huom! kesän morsiamet jo kuulolla, puku on W1 White Onen Tamara (se uudempi, jossa ei ole suora yläosa vaan pitsiä + vyö hopeisena. Koko on 36 jota on pienennetty vyötäröstä). Siinä ne hääpostaukset sitten ovatkin joten saatte huokaista helpotuksesta kuten minäkin :)

Aivan upeasti vieraat olivat häälahjalistaamme hyödyntäneet ja pari ihanaa kotiin liittyvää lahjaa myös saimme, jotka liittyvät sisustamiseen ja kotiin. Aina varmoja onnistuneita lahjoja meille! Saimme myös rakkaaseen harrastukseemme ruokaan liittyviä ja toivomiamme lahjoja kuten Farangin reseptikirjan (ensi viikonloppuna pääsee jo koitokseen), Villeroy&Bochin astiastoon täydennystä sekä todella toivottuja Victorinoxin keittiöveitisarjasta Japanilaisen kokkiveitsen, pihviveitsisetin sekä yleisveitsen. Olemme miettineet ja vertailleet eri veitsisarjoja ja tämä laadukas veitsisarja tuntui sopivimmalta. Loistava lahja oli myös ravintola Olon menulahjakortti kahdelle viineineen. Toivomuslistallamme oli lahjakortti kahdelle johonkin ravintolaan koska käymme usein syömässä ja tämä ravintola oli huippujuttu. Lahjalistan teimme nettiin naimakaupat.com sivustolle ja laitoimme linkit hääsivullemme.
Kuvissa mukana myös iki-ihana hääkimppuni kukkakauppa LivingRoomista, joka sijaitsee Iso-Roballa. Kimppu kesti nätisti koko päivän ja pikkupakkasen, suosittelen lämpimästi tätä kukkakauppaa. Myös pöytäkukat, valkoiset amaryllikset, hankittiin samasta paikasta. Nyt alkaa tulla uni joten hyvää yötä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...