Kun Farang tuli kotiin
Lauantain herkuttelu vei kielen mennessään. Kutsuimme ystäväpariskunnan illanviettoon (tavoitteena tuhota hääviinejä) sekä nauttimaan "Farang- modernia aasialaista" -reseptikirjamme antimista. Onko kukaan muu kokeillut? Olen aika täysin varma, että en ole koskaan syönyt mitään näin hyvää kotikutoista annosta kuin possu karamellissa! Valmistusprosessi alkoi jo perjantaina, jolloin possua mies haudutteli useamman tunnin ja liemi sai samalla maustua kunnolla. Vielä seuraavana aamunakin koti tuoksui voimakkaasti samoille liemen mausteille. Ruoka on semmoinen juttu mikä tulee koko ajan entistä tärkeämmäksi, sen valmistamiseen, raaka-aineisiin ja ravintoarvojen tarkasteluun tekee mieli käyttää aikaa ja vähän sitä rahaakin. Annoksemme eivät olleet niin koreasti kuorrutettu kuin itse ravintolassa, mutta maku hiveli nystyröitä - kunnia alkuperäisille kokeille!
Alkuruoka
Vihersimpukoita vihreässä thaicurryssa
Pääruoka
Rapeaa possua, palmusokerikaramellia ja riisiviinietikkaa (avec riisi)
Jälkiruoka
Litsi-kaffirlimettisorbetti, balilaisia hedelmiä ja kassiakanelia
Valitsimme kirjan lukuisista resepteistä meille tällaisen setin, toimi hyvin yhteen! Ja kyllä viihdyimmekin, itse olin pienessä flunssassa mutta kahteen asti yön puolelle vierähti vielä hääviinien seurassa. Kiitos kamut!
Näyttää niin hyvältä!! Allekirjoitan kaiken ruuasta sanomasi, meilläkin satsataan ruokaan ja sen laatuun sekä valmistamiseen. Farangissa pari kertaa käyneenä, tunnen oikein nuo tuoksut nenässäni. Olisiko mahdollista saada tuon possun resepti, jos oikein kauniisti pyytää?
VastaaPoistaTuija
http://muotoseuraafunktiota.blogspot.com
Possu oli aivan taivaallista, sama tuttu ja suussasulava maku kuin itse Farangissa! Laitapa spostiasi niin reseptiä lähtee sinulle hyvän ruoan ystävälle :) Tämä elämys täytyy jakaa eteenpäin!
PoistaKiva, kiva :) eli sisustus@talvitiedesign.com
PoistaTuhannet kiitokset jo etukäteen :)
Sinulle on postia :)
PoistaRuokaan kannattaa kyllä panostaa, samalla panostaa itseensä :) Näyttää niiiiiiiin herkulliselta! -Laura
VastaaPoistaKiitti, vaikka annokset näyttävät kuvissa vähän lässähtäneiltä mutta oli superrrrrrrrhyvää! :)
PoistaNäyttääpä hyvältä. Monesti on tullut R:n kanssa puhuttua, että pitäisi käydä nautiskelemassa tuolla Farangissa. Tuo kirja on kyllä loistolahja. :)
VastaaPoistaHei, meidän pe-la keikka systerille peruuntui joten vieläkö ehtisit nähdä silloin kun tuutte piipahtamaan? Laitan viestiä :) Farang teidän täytyy ehdottomasti käydä testaamassa!
PoistaOih mitä herkkuja! Nämä postaukset ovat huonoa myöhäisillan lukemista ;)
VastaaPoistaKiitti :) Suosittelen, jos joskus haluaa todella yllättää hyvällä ruoalla, tämän possun tekemistä! Ihanaa ystävänpäivää!
PoistaVoi miten kauniita ja herkullisen näköisiä annoksia! :) Meillä on miehen kanssa ollut jo pitkään to do -listalla käydä joskus testaamassa Farang, niin paljon hyvää olen paikasta kuullut. Nyt pitää ihan selkeästi lisätä myös tuo keittokirja ostoslistalle. :)
VastaaPoistaKäykää ihmeessä, koetin saada tälle päivälle jälleen pöytää kahdeksalle hengelle mutta varattua tietenkin oli näin ystävänpäivänä. En yhtään ihmettele miksi paikka on tällä hetkellä niin "hip" ;)
PoistaMinultakin on Farang jäänyt kokeilematta, mutta sitä kehutaan niin paljon, että pakkohan se on testata jossakin välissä. Ehkä sitten myöhemmin uskaltaudun kokeilemaan reseptejä itsekin ;)
VastaaPoistahttp://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/
Sitä on hehkutettu tosiaan paljon eikä suotta, kannattaa ehdottomasti kokeilla! Kiitos linkistä, tulen vierailemaan blogiisi :)
VastaaPoista