Sivut

keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Tossua toisen eteen

Ei kotiin niinkään liittyvä postaus mutta muuten tämän hetkinen inspiraation kohde: juoksu. Juoksu on hauska ja helppo laji. Tällä hetkellä koitan juoksennella vähän myös pakon sanelemana, kun toukokuun alussa kirmaamme pienellä joukolla HCR:n puolimaratonille. Huh! Tämän tytön ensimmäinen (ja varmasti viimeinen) tämänpituinen juoksu edessä. Kun on sen verran urheiluintoista porukkaa ympärillä, suostuu vahingossa itsekin moiseen. Näin auringon pilkahtaessa välillä esiin on aika kirmata lenkkipolulle - sunnuntaina juoksusta nautti kyllä täysillä auringon porottaessa!

Hain sentään uudet lenkkitossut jos saisin näistä intoa vähän enemmän juoksun pariin. Kerran testatut ja hyväksi havaitut, näillä mennään ja laitetaan tossua toisen eteen!


Sen kummempaa juoksuohjelmaa en ole kehitellyt, tuo huushollissa asuva aviotapaus pitää huolen kyllä että treeniä tule tasaiseen tahtiin. On tässä keväälle taas projektia kerrakseen, ainakin pysyy kunnossa. Muita menossa juoksemaan toukokuun alussa?

6 kommenttia:

 1. Tsempit HCR:lle ja itse harjoitteluun! Mun pitkän matkan juoksut taitaa olla ohitse polveni takia. Juoksin kerran saman puolimaratonin valmiiksi tulehtuneella polvella, eikä se ollut kovin fiksu veto... Sattuihan se, ei vain halunnut jättää kesken tai olla ylipäätään osallistumatta. Onneksi pienemmät lenkit onnistuu vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjo! Voi ikävä kuulla, pelkään itse eniten juuri että joku nivel jossain rasittuu liikaa, täytyy olla tarkkana. Pelkään myös että vastaavalla sitkeydellä minäkin väkisin itseni maaliin kärrään jotenkin koska ken leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön :)

   Poista
 2. Tsemiä juoksuun. Mulla on noi samat tossut ollut mutta valkoisena, ostin ne tuossa tammikuussa ja niin tyytyväinen olen ollut niihin. Mä olen täysin aloittelija juoksussa aloittaessani sen harrastuksen vasta maaliskuussa joten olen tosi ylpeä kun olen jo jaksanut juosta 5,5 km yhtäsoittoa!
  Kenkien myyjä muuten sanoi että tossa mallissa on hinta-laatusuhde ihan parasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Outi, kengät on kyllä huiput, tuolla loskankin seassa askel kulkee kummasti :) Kävin myös testaamassa ja kyselemässä ja nämä olivat kyllä parhaat juuri hinta-laadulta. 5,5km on tosi hyvä alkuun joten siitä se lähtee!! Juoksu on helppo ja hyödyllinen aktiviteetti!

   Poista
 3. Hei! Pakko kysyä, että mitä olet tykännyt kengistä nyt, kun olet jonkin aikaa niillä juossut? Itselläni edessä kunnollisten lenkkitossujen hankinta, ja malleja olen katsellut laidasta laitaan. Plussaa tietenkin aina kivoista väreistä kengässä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tykännyt tosi paljon, omalle jalalle nämä tuntui loistavilta! Jo ekasta kerrasta lähtien ei minkäänlaista hinkkausta kengistä, ei kipuja nilkoissa ja kenkä rullaa eteenpäin kuin itsestään. Suosittelen käymään ainakin testaamassa :)

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...