Sivut

maanantai 25. helmikuuta 2013

Tuoli vai tuoli vai jotain muuta?

Viikonloppuna ihailin systerin uusia Kartellin Masterseja. NYT olisi Stockan verkkokaupassa -20 % ale näistäkin kaunokaisista helmikuun loppuun asti, täytyypä pohtia jos kliksuttelisi omaan ostoskoriin yhden. Ajatellen jo sitä seuraavan kodin työskentelynurkkausta. Mietin nyt kolmen välillä: Kartellin Masters, Hayn AAC 2 vai Kartellin Louis Ghost. Ovat aika erilaisia, mutta kaikki hyvin kauniita ja näitä olen jo kauan miettinyt. Kun ostamme jotain isompaa kotiin (no ei tuoli ole kovin iso mutta kumminkin), sen täytyy olla pitkäikäistä ja kestävää, jokainen näistä kulkisi matkassa vielä monen monta vuotta uusiin ja uusiin koteihin.Vai lähtisimmekö sittenki vielä kevätrinteille Alpeille ja unohdamme tuolit vähäksi aikaa. Semmoisia oleellisia maanantai-illan pohdintoja.

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. I agree :) Kova alppikuume on päällä ja tuntuu että ei mene ohi kuin matkalla.

   Poista
 2. Siellä on siis elämän suuria pohdintoja menossa. Alpit saa mun äänen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, nää on justiin niitä syvimpiä :D On niin vaikee päätös että taidan ottaa molemmat.

   Poista
 3. Lähtekää Alpeille! :) (Tuoleista suosikkini on Hay)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähdemme :) Heti jos yksi majatalo ilmoittaa onko enää vapaita majapaikkoja, hope so.. Hay on ihana, olisi varmasti hyvä istua ja tuo puu kovasti viehättää.

   Poista
 4. Nuo Masterit on tosi nätit niitä olen meillekin miettinyt. Nyt vois tuon alen hyödyntää. Reissuun vaan ja sen päälle sitten uuteen kotiin tuoli :) Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noissa oli tosi hyvä istua mutta on tehty pitkäkoipisille, omat jalat ei ylettyneet maahan kokonaan ja en ole kuitenkaan sieltä lyhyimmästä päästä. Jeps!

   Poista
 5. Alpeille :) No ei, onhan ne tuolitkin kivoja!

  VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...