Sivut

sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Häidemme palveluntarjoajat

Sain oman hääsuunnitteluruljanssiin suuresti apua ja ideoita netistä hääbloggareilta, hääkeskustelupalstoilta ja erinäisistä teema- ja inspiraatiosivustoista ystävien vinkkien lisäksi. Koska en ole auttanut vielä muita kommentoimalla keskusteluosastoille, kokoan yhteen häidemme onnistuneet palveluntuottajat, jotka tekivät päivästä mitä ikimuistoisimmat häät. Häiden jälkeen tuli muuten hirveä hinku järjestää ja suunnitella muiden häitä - ties vaikka pykäisin hääsuunnittelutoiminimen pystyyn joku kaunis päivä. Se tunnelmahan on tietenkin se tärkein mutta erinäisiä juttuja myös toki tarvitaan. Lukuisia muitakin voisi mainita, mutta tässä pääasiat materialistiselta puolelta. Sitten erikseen ne upeat puheet, itkut ja naurut olivat sitä parasta antia ja täysin ilmaisia :)

Kutsut, kiitoskortit, tarrat yms. painomateriaalit painatimme Vistaprintissä. Lukuisia muitakin vaihtoehtoja vertailimme, mutta tämä paikka osoittautui helpoimmaksi, kun kutsujen prototyypin teimme photoshopilla.

Sormuksesta pidän hurjasti, mietin onko tämä liian henkilökohtainen mutta joka tapauksessa sen näkevät monet joka päivä joten tässäpä se. Sormus on Sandbergin käsialaa ja Mikonkultaa suosittelemme lämpimästi!

Hääpukuni: Stockmannilla tähän ihastuin ja ostin sen lopulta Tampereelta Morsiusgalleriasta ohikulkumatkalla. W1 White One pitsipuvut, samoin kuin Pronoviaksen, saivat heti ihastelemaan kovasti! Olin enemmän kuin tyytyväinen kauniin simppeliin ja tyylikkäseen pukuuni. JA puku on sitten myytävänä ihan pian kun noudan sen pesulasta, koko on siis 36, pukua kavennettiin vyötäröltä ja lyhennettiin hieman helmasta. Olen 168,5 cm pitkä ja olin 10cm koroilla eli siihen mittaan sovitettu.

Kukkakauppa LivingRoom ja Paula Iso-Roballa, upeita kukkia, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja Paulan ystävällinen palvelu olivat vertaansa vailla. Suosittelemme lämpimästi! Kimpussani oli neilikkaa, ruusua, morsiusleinikkiä ja hieman freesiaa. Pöydissä meillä oli valkoiset amaryllikset korkeissa lasimaljakoissa.

Talvi- ja syyshäitä erityisesti Helsingissä suunnitteleville: kaunis, tunnelmallinen juhlatila Agroksenmäen holvikellari. Uskomattominta oli, että itse pääsin tilaan ensimmäistä kertaa vasta vieraiden kanssa, miehet siis laittoivat vanhempien avustuksella tilan täysin kuntoon hääpäivän aamuna. Morsianta meinasi hieman hirvittää tämä järjestely mutta olin enemmän kuin tyytyväinen!

Kuvaajamme: Denis Heimonen. Suosittelemme lämpimästi, ammattilainen 10 vuoden takaa ja erittäin hyvä hinta-laatusuhde. Paljon itsekin kuvaavana meille oli tärkeää, että koko päivän mukanamme on ammattilainen, mutta toisaalta emme olleet valmiita pulittamaan överihintoja pelkästään maineen tähden kalleimmista kuvaajista, vaikka varmasti maineensa veroisia ovatkin. Denis otti melkein 600 kuvaa ja kuvat ovat olleet meille upea juttu käydä päivää uudelleen läpi.

Tarjoilun häihimme hoiti Sweet Pepper Catering ja Heikki henkilökuntineen. Ruoka oli todella maukasta ja sitä oli riittävästi, saimme siitä myös vierailta kehuja. Menumme suunnittelimme mieltymystemme mukaan yhdessä cateringin kanssa. Bändinä meillä oli Mr.Party, loistava porukka kertakaikkiaan!! Tämä bändi sai juhlakansan kunnolla joraamaan hittien, ikivihreiden ja covereiden tahtiin ja soitti vielä sovittua pidempään reippaasti yli puolenyön. Huippumeno!!!

Menumme juhlassa oli tällainen:


Grillattuja vihanneksia ja minttumarinoitua ricottajuustoa
***
Hiillostettua graavinieriää ja Dijon- hunaja kastiketta
Perinteistä sienisalaattia
***
Katkarapuja Skagen, maalahden leipää
***
Paahdettua härkää, paahtosipulia ja piparjuurikermaa
***
Pastasalaattia, pinaattia, parmesaania ja pinjansiemeniä
 ***
Vihersalaattia, leipää & levitettä
***
Linnapaistia, perunaa ja vihanneksia

(ylikypsäksi haudutettua häränpaistia perinteisellä reseptillä)

Jälkiruoka:

Cassis-hyytelöity suklaamoussekakku
Macaron -leivokset
Suklaaputous + dipattavat  


Sellaisia asioita muun muassa kuului ikimuistoiseen päiväämme! Kaason kirjoittama vieraskirjalappu lämmittää vieläkin mieltä!

13 kommenttia:

  1. Niin loppuun asti mietitty kokonaisuus, ettei voi kun ihastella! Ja mikä haapuku! En ole aikaisemmin jättänyt puumerkkiä, mutta nyt oli pakko tulla huikkaamaan, että W A U.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että kommentoit, on aina mukava saada osviittaa ketä täällä vierailee :) Kiitos paljon!!

      Poista
  2. ihanaa <3 ihan hääkuume iskee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja ihanaa että kaikki hössötys on ohi vaikka suunnittelu olikin hauskaa aikaa ;)

      Poista
  3. Näyttää ihanalta! Itsekin olisimme luultavasti valinneet juhlapaikaksemme Agroksen, jos olisimme päätyneet viettämään talvihäitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Agros on kyllä talvihäille upea paikka! En välttämättä järkkäisi tosiaan häitä kesällä koska ikkunoita ei juuri ole, mutta pimeällä syksyllä tai talvella bueno!

      Poista
  4. Olen pyörinyt viime aikoina sen verran vähän blogimaailmassa, etten ole vielä ehtinytkään onnittelemaan, joten oikein lämpimät onnittelut ja rakkaudentäyteistä yhteistä elämää teille! Pukusi on todella kaunis ja kauniit häät yleensäkin teillä on kyllä ollut! :)

    Meillä oli omissa häissämme myös kukat Living Roomista, ja tykkäsin paljon sekä palvelusta että upeista kukista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuten myös, hauska selata lemppariblogeja läpi ja nähdä mitä kellekin kuuluu ja inspistä on selattavissa vaikka millä mitalla. Lämpimästi kiitos, itselle jäi kyllä häistä niin hyvä mieli että kyllä kannatti! Hauska kuulla, sitä kukkakauppaa voi kyllä suositella!

      Poista
  5. Kaikki näyttää niiiin ihanalta! :)
    Paljonko juhlapaikan vuokra oli kun hintoja en löytänyt ollenkaan heidän sivuiltaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ja hinnat näyttävät löytyvän täältä, tosin niihin tulee alv 23% vielä päälle + muut kulut mikäli ottaa lisävalaistusta yms. : http://www.intercom.fi/agros_yhteys.html. Mutta voin suositella tilaa, oli upea juhla-asussaan!

      Poista
  6. Näyttää todella ihanalta <3 Hih, meillä on lähes samanlaiset sormukset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ja mukava olla täällä taas postaamassa! Heh hyvän sormuksen siis olemme valinneet :)

      Poista
  7. Heei ihana päivän piristys, kun pöllähdin sun blogiin. Täälähän on jo vaikka mitä hääjuttuja. harmi kun nyt tars töihin suunnata mutta iltapäivällä aika kuluu rattoisasti täälä :D

    Mä en ole vielä ehtinyt aloittaakkaan hääpostausta, mutta kaippa nuo ehtii.. ;)

    VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...