Sivut

torstai 14. kesäkuuta 2012

Fiinit saunatilat

Tässäpä ensimmäisenä saunatilapostaus. Tällä auringonpaisteella tekisi mieli pulahtaa suoraan järveen ja vihtoa kunnolla saunan löytyissä. Miten se laiturinnokassa istuminen voikaan olla niin kiva ajatus. Tämä systerin perheen asunto on kaupungissa joten järveä ei ihan lähimain ole näkysällä. Kaunis tapetti, josta aiemmin postauksessa jo vilahti osa, sopii kivasti valmiiseen pukutilaan. Tapetti on Photowallista ostettu ja mitoitettu seinään sopivaksi. Tulee oikeasti fiilis järvimaisemasta ja fiinin mökin saunatilasta kun kaikki pinnatkin on raapattu rosoisiksi ja puupaneeli seinissä tuo kivasti pehmeyttä. Kaislamatto tuo mieleen järvimaiseman rantavedet. Veljemme totesi, että saunatila yksistään on hänen opiskelijakämppänsä kokoinen :)


Täällä viihtyy, paljua vielä odotellaan pihalle saapuvaksi.Eteisaula on saanut tutun tuolin. Lainalapsemme Punka Liven puutuoli päätyi vihdoin oikealle omistajalleen. Siinä se nököttää nyt alakerran aulassa omalla paikallaan. Vähän jäi ikävä, olisin mielellän pitänyt meilläkin :) Huomenna lähdemme merelle kaverin veneellä. Lauantaina olen auttamassa ihastuttavan ystävän pienokaisen kastajaisissa ja illalla ystävän syntymäpäivillä. Oikein kiva viikonloppu tiedossa.

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Hanna, kivasti värit ja tila sopivat yhteen "maiseman" kanssa :)

   Poista
 2. Upean näköistä, tykkään erityisesti tuosta valokuvatapetista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mape siskon puolesta, oli mukava kuvailla taas muutakin kuin omia nurkkia :)

   Poista
 3. Vau miten hienonnäköistä! Ja niin makee toi tapetti! Eka katoinkin et oho et pääsee suoraan saunasta järveen, mut sit olinkin et hetkinen.. Tosi hieno! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehh nopeasti vilkaistuna noin voisi nähdä! ;) Täällä voi vaikka nukkua laiturilla kun torkahtaa tuohon sohvannurkaan.

   Poista
 4. No onpa kyllä upeat tilat -kyllähän tuolla varmaan kelpaa saunoa! Ja tapetti on kyllä hämäävän aidon näköinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noissa photowallin tapeteissa on kyllä hyvää nimenomaan niiden tarkkuus ja selkeät värit, voi hämääntyä oikeasta maisemasta ja sellainen illuusiohan on tarkoitus :)

   Poista
 5. En yhtään ihmettele, että olet ihastunut siskosi kylpytiloihin. Todella kivalta näyttää!

  VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...