Sivut

perjantai 8. kesäkuuta 2012

London Hilton Paddington

Lontoon hotellimme oli aiemmin mainitsemani London Hilton Paddington aivan Paddingtonin rautatieaseman kupeessa. Sijainti oli todella hyvä, yhdellä ja samalla metrolla pääsimme sekä Oxford Streetille että Piccadilly Circukseen. Hotellihuoneet Lontoossa ovat yleisesti ottaen sieltä pienimmästä päästä, mutta tämä oli mukavan kokoinen luukku. Seuraavalla kerralla haluamme majoittua Sohon alueelle johonkin symppis hotelliin. Aluksi mietimme budjettimajoitusta tälläkin kertaa mutta koska aina otamme budjettimajoja joka paikasta huviksemme, oli kiva panostaa tällä kertaa. Hotelli oli mielestäni hyvää noin neljän tähden tasoa.


Tämmöisessä tunnelmissa vietimme perjantai-iltaa ja suuntasimme stadionille keikalle. Loistava juttu täälläkin, kuten kaikkialla muualla paitsi Suomessa, virkokkeita saa nauttia ihan katsomossakin. Kyllä maistui lämpöisessä illassa.


Hyvää viikonloppua! Vietämme omamme systerin luona pienimuotoisissa tupareissa viikonlopun näin ihan virallisissa merkeissä ensikäynnin jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...