Sivut

maanantai 25. kesäkuuta 2012

Juhannus juhlittu, lomaa odotellessa

Eh, olen kirjoittanut viimneksi viikko sitten. Niin kiva kun blogia onkin kirjoitella, olen päätynyt ihan tietoisesti kirjoittamaan kesällä harvemmin mutta mitään varsinaista taukoa en ainakaan vielä pidä. Rustailen silloin kun inspis iskee :) Keskikesän juhlaa vietettiin upeassa auringonpaisteessa. Vietimme juhannusta molempien vanhempien mökillä ja kavereiden kanssa rannassa piipahtaen. Nämä kuvat eivät ole juhannukselta mutta sopivat teemaan: terassia ja grillailtavaa. Kuvissa systerin parveke ja uudet parvekekalusteet. LOMAA odotellaan täällä jo kovin, enää pari viikkoa. Ja sen kyllä huomaa, töissä saa istua iltaan saakka kuten tänäänkin, ei kai se tekeminen tosin tekemällä koskaan täysin lopu.

Viimeisen kuvan grillisapuskat ovat hyvin samaa sorttia mitä viikonloppuna nautimme. Juhannusmenumme oli anoppilan mökillä loistava! Lisää tunnelmakuvia myöhemmin, toivottavasti kaikilla oli mitä parhain juhannus!!! Ja nyt aloit myös ALET, oma must have-ostoslista on jo tehtynä. Tärkeimpänä pari isoa juttua :) Kerron lisää kun ne löydän.

6 kommenttia:

 1. Minulla on onneksi vähän hiljentynyt töissä ennen lomia, pääsee edes välillä tekemään normaalipituisia päiviä ja töitäkin on enää neljä päivää ennen lomaa.

  Alet yritän kiertää kaukaa ja keskittää ostokset Istanbulin-reissuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva että hiljentyy niin lomalle ei tarvi lähteä höyrypäänä. Minullakin alkoi lllloma nyt! :) Istanbulin ostosreissu kuulostaa mainiolta! En ole koskaan käynyt, mutta olisi tosi mielenkiintoinen kohde!

   Poista
 2. Hei,

  haastan sinut blogissani Unelmakodin aakkosin. Käyhän kurkkaamassa! Mukavaa viikon jatkoa!

  http://siskoliina.blogspot.fi/2012/06/unelmakodin-aakkoset.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olipa hauska haaste, en olekaan aiemmin törmännyt. Kesälomalle tekemistä! ;)

   Poista
 3. Ihanat noi ulkovalot. Mistä olet löytänyt sellaiset?

  unelmia-unelmia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä nätit, mutta kuuluvat siskon asuntoon. Täytyypä häneltä kysäistä asiaa :)

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...