Sivut

maanantai 18. kesäkuuta 2012

Minä sydän Hki

Ei voi paljon nätimpää olla kuin Suomen kesä parhaimmillaan. Helsinkiä jaksetaan mollata milloin missäkin yleisesti ja ollaan porukalla muuttamassa ennemmin Tukholmaan, Köpikseen jne. mutta kyllä Helsinki on supernätti ja monipuolinen paikka kesällä! Taste of Helsinki-tapahtumaan emme ikävä kyllä ehtineet, toivottavasti joku oli siellä hakemassa kulinaristisia elämyksiä?

Kaverimme veneellä perjantai-iltaa viettäessä ilta venähti pikkutunneille. Kerrassaan hulvattomassa alppiseurassa kelpasi veneillä Helsingin edustalla ja Espoon poukamissa. Tuli muuten samalla hirveä hinku sisustaa näissä meritunnelmissa oma beach house, kun vaan olisi se mökki jossain. Jos olisi edes pieni huvimaja, laittaisin sen sisustuksen ehdottomasti vaalean merimäiseksi.

Espoon Vasikkasaaresta (?) löytyi kiva pikkuinen mökkihökkerökahvila, johon piipahdimme nauttimaan mahan täytettä. Samalla suunnittelimme jo tuleva seuraavaa Alppireissuamme. Koko illan ja osittain yön vierähtäessä veneessä juolahti suhteellisen noviisille merenkävijälle pari seikkaa mieleen, millä veneily on ehdottomasti onnistunut kokemus:

- ehdoton numero 1: ota mukaan loistoporukka, se tuo reissuun pikantin sisällön.
- varaa juotavaa 1,5-2 kertainen määrä (siis ihan myös alkoholitonta) kuin maassa, koska jano on merellä paahtavasa kuumuudessa aikamoinen.
- vaikka olisi kuinka lämmin, merellä tulee kylmä. Lämmintä fleeceä päälle.
- kiikarit/kaukoputki/mikä tahansa zoomaava vehje, jolla voi tiirailla vaikka ökymökkejä tai lokkien pesintää naapurirannalta.
- moikkaa kaikille vastaantuleville venekavereille.
- kivat kengät. Purjehduskengät ovat varmasti sieltä parhaimmasta päästä.
- ehdottomasti kamera ja musiikkia.Tässä sitä odotellaan sitten seuraavaksi juhannusta ja huomenna juhlitaan kummipojan 1-vuotissynttäreitä. Aiomme viettää juhannuksen mökeillämme ja suhteellisen rauhallisesti tuttuja tapaillen. Ken on lähdössä saaristoon, hauskaa reissua!

4 kommenttia:

 1. Helsinki on ihana kaupunki, mutta erityisesti kesällä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä, merellinen ja nätti <3 Ihania pikkusia kahviloita ja kaikki suht lähellä toisiaan!

   Poista
 2. Ihania kuvia! Itsekin tahtoisin lähteä veneilemään helsingin edustalle. Olisi ihan huippua kauniina kesäiltana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ilmat sattui meille vielä niin kohdilleen että parempaa iltaa ei oisi voinut olla! Sai kivasti rusketustakin pintaan :) Uutta veneretkeä odotellessa!

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...