Sivut

lauantai 5. lokakuuta 2013

Uuteen kotiin: Hullujen Päivien sisustusinspiraatiota

Meillä on nyt takka uuteen kotiin! Kaupat lyötiin lukkoon Nordpeisin Salzburg M+1 mallista valkoisella hormilla. Ohessa inspiraatiokuva, joka muistuttaa täysin tulevaa takkaamme. Muutokset tähän ovat lisävarusteina musta paksumpi lasinen suojus luukun ympärillä sekä lasinen kipinäsuojus lattialle. Ja mitä Hullujen Päivien kuvastosta paljastuikaan: "takan kaverit", joista haaveilin aiemmassa postauksessa! Sopiva sattuma. Hulluille Päiville aion poiketa ihan fyysisesti ryysikseen kun Stockmann sijaitsee käytännössä kulman takan - no ainakin katto näkyy käännöksen jälkeen. Kun uuteen kotiin muutto on edessä keväällä ja monet entisistä tavaroista on myyty, olemme miettineet sisustustakin toki jo hyvissä ajoin.



Hay Plus 9 viltti pinkkinä ja Kanto olohuoneeseen takkapuille ovat ehdottomia suosikkejani. Tulevan kodin kylppäriin sopivat myös Nomess Copenhagenin säilytysrasiat, jotka normaalisti ovat n. 40 € paikkeilla. Tässä Hayn satiinisessa pussilakanasetissä on mahtavat sävyt! Kartell Combonibili sopisi toiseen makuuhuoneeseemme säilytyspöydäksi, ja joulululahjaksi voisi hankkia Mazen naulakon.Miksei tämä sopisi myös tekniseen tilaan/kodinhoitohuoneeseen pyyhenaulakoksi. Hullujen Päivien valikoimasta aion hankkia sekä joululahjoja että omia hankintoja mitä järkeväksi näen.



Tässä omat suosikkini sisustustuotteiden osalta. On ollut mukava inspiroitua myös muiden koonneista blogeissa. Myös Villeroy&Bochin New Wave-astiastoomme täytyy saada täydennystä mutta hankimme ne vasta keväällä muuton jälkeen.

Hyvää viikonloppua, me lähdemme ystäväisillemme illanistujaisiin.

14 kommenttia:

  1. Oi, miten kaunis takka! Ja kivoja poimintoja Hullareilta (meiltä löytyy myös Kanto ja Componibili) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, takka on klassinen ja sopivan tyylikäs uuteen kotiin :) Nämä ovat klassikkoja monessa kodissa.

      Poista
  2. Ensimmäinen ajatukseni olit sinä, kun selailin keltaista kuvastoa ja bongasin sieltä tuon Hayn viltin :D En valitettavasti ole maisemissa tällä kertaa Hullareiden aikaan, mutta toisaalta en tällä kertaa löytänyt niin ostettavaakaan. New Wave tosin kiehtoisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon ideoita löytyi mutta onneksi voi vain ihaillakin ilamn ostamista. Hayn viltti on kyllä yksi syksyn kauniista väripilkuista!

      Poista
  3. Ihanat suosikit , nuista sinun suosikeista löytyi myös omia suokkareita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja on ollut hauska katsella myös muiden blogeista kollaaseja :)

      Poista
  4. Onnea takkavalonnasta ja kollaasit näyttää hyvältä, kiitti en ollutkaan Hayn pussilakanasettiä bongannut aiemmin :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, on mahtavaa saada takka ensimmäistä kertaa kotiin :)

      Poista
  5. Mä en tänä vuonna jotenkin löytänyt oikeen mitään kotiin hullujen päivien kuvastosta.. ehkä hyvä vaan! ;)

    http://carefreecasualness.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin samat asiat kiertävät vuodesta toiseen mutta nyt oli myös tämän syksyn uutuuksia, joka oli positiivinen yllätys. Uutta kotia sisustaen :)

      Poista
  6. Iih! Aivan ihania poimintoja. Ja hauska että just osui toi villti, kun siitä haaveilet. Mahtava takka teille on tulossa. :) Ja sulle ois haaste mun blogissani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tackar, tänään Kanto ja Nomess Copenhagen kliksuteltiin ostoskoriin. Ei ollut turhat kollaasit nämä :) Kas tulenkin piipahtamaan heti!

      Poista
  7. Mua kiinnosti eniten toi naulakko, Kartell laatikostot, String -hylly ja tietty ne oli ehtinyt mennä aika nopeesti. Ei sillä, en tiedä olisinko tilannut ne mutta ne on kyllä tosi nättejä.

    Itse tilasin tänään Jamie Oliver huhmareen (miehelle joululahjaksi) ja itselle pari purkkia hiusmaskeja (punainen ja musta).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläkin osassa jäätiin nuolemaan näppejä. Artekin Kanto ja Nomess Copenhagenin säilytysrasia kuitenkin löysivät tiensä meidän kotiin. :)

      Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...