Sivut

torstai 3. lokakuuta 2013

Hay Tray-pöydän voittaja on...

Hay Tray -tarjotinpöydän voittaja on nyt selvillä. OmaDeco ja palkinnon tarjoaja Hima kiittävät! Kaikki osallistujat laitettiin riveittäin exceliin ja kahdella arvalla osallistuneet saivat kaksi riviä. Random.org arpoi näistä rivin 212.

Kati:
"Kahdella arvalla mukana! Hay tray on ollut unelmissa jo monta kuukautta - ja valkoisena tietenkin. Pöytä sopii mielestäni moneen eri tarkoitukseen ja siksi se onkin niin täydellinen :)"Onnea Kati ja kiitos paljon kaikille osallistujille! Olisin palkinnut mielelläni monta osallistujaa, niin mainioita kommentteja annoitte, mutta nyt ratkaisi puhdas arpaonni.Rentouttavaa viikonloppua kaikille. Me saimme nyt lyötyä myös takkakaupat lukkoon ja ensi viikolla tulossa inspiraation kohteena kodin valinnat: keittiö, kylppäri, takka. Asiat ovat loksahtaneet paikoilleen juuri niinkuin pitääkin. Ja viikon päästä perjantaina nautiskelemme alkavasta syyslomasta auringossa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...