Sivut

keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Hay Tray inspiration

Hay Tray -tarjotinpöytäarvonnan viimeinen päivä on tänään. Nyt jo yli 230 osallistujaa OmaDecon ja Himan järjestämään arvontaan ja moni on osallistunut vielä kahdella arvalla, hienoa ja kiitos! Viimeistään perjantaina klo 16 mennessä tulen kertomaan voittajan blogissa, vien huomenna kaikki osallistumiset exceliin kommenttikentästä ja sähköpostista ja suoritan arvonnan tämän jälkeen. Aivan mahtavia käyttötarpeita olette luetelleet ja allekirjoittaneen oma valkoinen Hay kotiutuu myös pian citykotiimme. Kelpaa sillä sisustaa näiden vinkkien jälkeen! Tässä vielä nättejä inspiraatiokuvia Pinterestistä Hay Tray -pöytään liittyen. Moneen menoon sopivaa designia eikä haittaa vaikka näitä olisi kaksinkin kappalein.

Hay Kaleido -tarjottimet ovat valloittavan värisiä syystarjoiluun, nämä ovat Plus 9 -viltin ohella innostukseni Hayn uusimmista uutuuksista. Näiden muuntautuvuus eri käyttötarpeisiin ja tarjoiluastioiksi viehättää ja tarjottimet näyttäisivät varmasti huippuhienoilta väripilkuilta tulevassa täysvalkoisessa keittiössämme. Voisivat mennä vaikkapa sinne joulupukin toivelistalle.Kiitos jo nyt kaikille osallistujille ja arvonnan voittaja on tiedossa vielä hyvissä ajoin ennen viikonloppua! Himan FB-arvonta Secto Designin valaisimista päättyy 4.10.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...