Sivut

perjantai 7. joulukuuta 2012

My beauty is at Home

Täällä se nyt komeilee, kolmen viikon kuluttua käytettävä hääpuku on kotona ja istuu kuin nakutettu korjausompelun jälkeen ♥ Puku on W1 White One-mallistoa ja siihen Stockmannin hääpalvelussa viime keväänä jo ihastuin. Ja sulholle on fiini asu odottamassa, vielä toistaiseksi Frakkipalvelu NAM:n säilytyksessä. Reilun kolmen viikon päästä olen rouva, mahtavaa! Juhlistamme tulee toivottavasti iloisen rennot ja hulvattoman hauskat, pirskahtelevat, uuden vuoden makuiset, sydämelliset, liikuttavat ja lämpöiset. Niitä toivon hääpäivältämme ja uskon ainakin itse noita kaikkia tunteita käyväni läpi! Tehtävien asioiden lista on ollut tuhottoman pitkä mutta hiljalleen kaikki tehtävät alkavat olla yliviivattuina 1,5 vuoden rupeaman jälkeen ja saa alkaa rentoutumaan. Jouluksi rauhoitumme kaikilta kiireiltä ja nautimme vain tulevasta tunnelmasta.

Itsenäisyyspäivä meni ihanien ystävien seurassa Lauttasaaren residenssissä Linnan juhlien iltapukukirjoa seuraillen. Oma partsimme on kunnostautunut joulun- ja itsenäisyyspäivän viettoon aika vähin elein, mutta ihanan tunnelmallista siellä on kynttilöitä poltella!


Ihanaa viikonloppua kaikille!

10 kommenttia:

  1. Et viittis laittaa tänne jotain listaa mitä kaikkea olet tehnyt jo :D
    Meillä häät reilu kuukauden päästä ja olen ihan pihalla mitä vielä pitäisikään tehdä.

    p.s.saman merkin mekko mulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Ansku, niin muistelin että meillä on ihan lähekkäin häät :) KYllä voin laittaa ja voisinkin rustata heti, siitä listasta tulee tuuuhottoman pitkä ;) Viimeiselle 10 viikolle teimme vielä tarkan viikko-ohjelman joka helpotti loppupaniikkia.

      Poista
  2. Voi te olette olleet niin järkeviä. Mutta jos julkaiset listaa, niin ihan mahtavaa! Vielä hauskempi olis jos olisi ehtinyt vaik treffata rauhassa ennen häitä. Olisi voinut saada ideoita ja eri näkökulmia. Taitaa vaan alkaa olla liian myöhäistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps juuri aloin väsäämään ja toki voidaan treffata joku päivä, se olisikin hauskaa päivittää viime hetken hääkuulumiset! Laitahan sähköpostiini koska sopisi, ensi viikolla jo kaupungilla töiden päälle :)

      Poista
  3. Mekko näyttää ihanalta! :) Tsemppiä järjestelyiden loppurutistukseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura ja viimeisiä viedään, tsemppiä paljon sinnekin! :)

      Poista
  4. Kauniit yksityiskohdat puvussa :) Itselläni oli myös W1:n puku, ja olin siihen todella tyytyväinen!

    Ihanaa "viimeistä" kolmen viikon etappia - nauttikaa!

    VastaaPoista
  5. Kiva, että hääjärjestelyt ovat hyvässä kuosissa ja pääset myös vähän rentoutumaan viimeisinä "neiti -viikkoinasi". Me varmaan kilistelläänkin glögimukeja pari viikon päästä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh jep neitiviikkojen viimeisiä viedään! Jännitys nousee sitä mukaan kun päivät vähenee! Kyllä, perinteisellä pre-jouluglögillä näemme!! :)

      Poista
  6. Onpas ollut ihana lukea näitä teidän hääpostauksia, kun itsellä se hetki on kohta niin ajankoitainen. Teillä on ollut kyllä mitä upeimmat juhlat!!! <3

    VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...