Sivut

sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Työskentelyä kesäpesässä

Welcome to my office! Tunnelmia torstailta. Etätyöt kesällä sopii tälle tytölle, saa tehtyä rauhassa hommia kotoa käsin. Kotona pystyy keskittymään myös paremmin töihin ja itse tunnun olevani jopa tehokkaampi omissa ympyröissä kuin toimistopöydän äärellä. Viime viikolla ei meillä ollut ketään muutenkaan toimistolla paikalla. Miekkonen vietti samalla viimeistä lomaviikkoa ja sain nauttia hänen omin kätösin pyöräyttämistään focaccia-leivistä, salaatista ja tuunatusta makaronilaatikosta. Paaaaljon paremman ruoat kuin työpaikan ruokalassa
Parveke on kyllä kesäaikaan täydellinen rentoutumispaikka. Syksyllä siellä on mukava poltella kynttilöitä. Viikonloppuun on mahtunut perjantaina pitkän kaavan terassit kaupungilla, eilen rakkaan kaason vauvan ensitapaaminen (suloisin!!) ja tänään vielä ystäväpariskunnan uunituoreen asunnon tsekkaaminen. Täytyykin rientää valmistautumaan.


4 kommenttia:

 1. Tunnun olevan itsekin monesti tehokkaampi kotona kuin toimistolla, samalla saa kotitöitäkin tehtyä, pyykkiä pestyä yms. Ihan vielä en kuitenkaan töitä ajattele, vapaata kun on viikko vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terve vaan kohtalotoveri, hauskaa kotityöskentely on silloin tällöin - ja tehokasta! :) Kivaa viimeistä vapaaviikkoa!

   Poista
 2. Asiallisen näköinen office. Kyllähän tuolla kehtaa töitä tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asiallinen tosiaan :) Parasta on, kun saa lisäksi kahvia ja uunituoreita tarjoiltuna partsille.

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...