Sivut

torstai 19. heinäkuuta 2012

Merellistä merellistä

Eilisestä ei merihenkeä puuttunut. Vietimme koko päivän ihanan pariskunnan kanssa Hangossa hengaillen ja illalla katoimme kolmen ruokalajin illallisen, jonka pääruokana oli suosikkiani: miekkosen taikomaa Äyriäispaellaa. Viinit valitsimme Alkon henkilökunnan opastuksella sopiviksi ja alkuaperitiiviksi nautittiin Laurent-Perrierin samppista. Tämmöiset huippupäivät kuuluvat niin onnistuneeseen lomaan! Päivät kuluvat ja lipuvat lomalla ohi itsestään kaikenlaisen touhun keskellä, illalla tapaan vielä tytöt kaupungilla ja nautimme kesäillasta kun kerrankin on tällainen ihana ilma! Hitsiläinen on ottanut päähän tämä Suomen vähäluminen kesä kun pitää palella välillä. Toivotaan että tuota autinkoa riittäisi useammallekin päivälle.

Löysin muuten myös viimein unelmien hääpuvun ja ostinkin sen samantien. Puvun saapumisessa saattaa kestää n. 4kk. Olen niin varma valinnasta monien sovituksien jälkeen, että parempaa ei voisi olla. En malta odottaa! Puku on Pronoviaksen alamalliston kaunis pitsipuku. Enempää en tässä vaiheessa paljasta koska sulhokaan ei halua tietää puvusta mitään ennen h-hetkeä :)

Siskon pesueelta saimme kivan Kalla-kukkasen pöytää koristamaan. Saa nähdä kauanko taas raukka pysyy hengissä tämän "viherpeukalon" käsittelyssä. V&B New Wavet ovat olleet kovassa käytössä kesäaikaan, kun porukkaa on kiva kutsua syömään kotiin.
 Näihin tunnelmiin - hauskaa viikonloppua!

8 kommenttia:

 1. Kaunis kattaus ja Laurent-Perrier... Mmm. Ja Hanko on tietysti aina ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia <3 Hanko on kyllä aivan ihana kesäkuumalla, meille sattui sateiset ilmat harmillisesti.

   Poista
 2. Oi ihanan kesäinen kattaus, kokkailu on kyllä kivaa :) Kiva että unelmapuku on löytynyt, muistaa oman jännityksen vielä! -Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Löytyi, voisin vetäistä jo päälle ja hengailla ihanassa pitsipuvussa..mutta täytyy vielä odottaa että saapuu kohteeseen tilauksesta :)

   Poista
 3. Ihania kuvia :) Mukavaa sunnuntaita sinne!

  VastaaPoista
 4. Ihana kattaus! Tykkään varsinkin keskellä olevasta matalasta tuikkukynteliköstä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sarai, kynttelikkö on PartyLiten mallistosta, heillä on kauniita tuotteita: http://www.partylite.fi/fi/tuotteet.html.

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...