Sivut

torstai 12. heinäkuuta 2012

Ihanaa jouteloloa

Loman ensimmäiset päivät ovat menneet kaupungilla hääpukuliikkeitä kierrellen (vielä päätös vaan uupuu), koko asunnon siivoten, urheillen ja terassilla jne jne. Ihanaa joutenoloa! Sisustusliikkeiden alemyynnit ovat nyt jääneet vähemmälle kaiken tohinan keskellä, mutta oikeastaan ainoa mitä kotiin täytyisi hankia, on uudet tekstiilit: tyynyt, pussilakanat, verhot. Viikon paras osuus alkaa huomenna kun lähdemme Tampereelle tyttöporukalla koko viikonlopuksi. Blogin puolella siis tapoahtuu jälleen vähän vähemmän.
Ostin äidille synttärilahjan RM:ltä ja samalla lunastin itselleni takaisin antamani lahjakassin. Nämä pussukat ovat niin käteviä säilyttää vaikka lehtiä tai askartelutarvikkeita, että näitä on kertynyt kotiin. Käytännöllistä. Varsinaista lehtikoria emme omista, vaan lehtiä tosiaan kertyy sekä näihin pussukoihin että mummolan vanhoihin perunalaatikoihin.

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti oikea puku löytyy pian! Aiotteko asuntomessuille, kun Tampereelle suuntaatte...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löytyi lopulta ja on kyllä tosi kaunis <3 Asuntomessuille olisi mahdottoman mukava mennä mutta harmi, emme taidakaan ehtiä koska loma alkaa lolla lopuillaan...Täytyy katsoa muiden tärpit jotka sinne pääsevät :)

      Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...