Sivut

keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Vaaleanpunainen kiitos

Ensimmäiseksi kaunis kiitos näin virtuaalikukkasin onnitteluista jokaiselle! Olette vallan ihania. Paljon mukavia asioita on keväällä ja kesällä tapahtumassa ja pikkuisen huoneen sisustusideat tulevat täällä jatkossakin lentelemään muiden huoneiden sisustuspohdintojen ohella. Muuttomme siirtyy toukokuun alusta vielä toukokuun loppupuolelle uusimman tiedon mukaan, mutta sitten päästään. Ja mammalomallahan on rutkasti aikaa päivittää myös blogia uusien seinien sisältä, eh. ;)
Ai että rakastan tätä kevään valoa pitkälle iltaan, vaikka kellon siirtäminen on nuppia hiukan sekoittanutkin. Aamulla ei meinaa päästä sängystä ylös millään.

Kävimme tilaamassa uuden sohvan Iskusta tulevaan kotiimme sekä ison vuodekulmasohvan Maskusta vierashuoneeseemme viikko takaperin. Yleensä vuodesohvat näyttävät tököiltä ja kaikin tavoin liian "vuodesohvamaisilta", mutta tämä yksilö oli ihanan muhkea ja vuodemaisuus saatu piilotettua. Molemmat sohvat ovat vaaleista vaaleimman harmaita ja helposti pestäviä. Seuraavassa postissa tulossa olkkarin sisustuspohdintoja tarkemmin, mitä kaikkea tulee olohuoneeseen mahtumaan. Kuten sanottu, on kaikki edelliset kalusteemme jo myyty nykyistä sohvaa lukuunottamatta, joten sisustus tulee menemään aika tavalla kokonaan uusiksi. Ystäväni hankki juuri upean K-tuolinen rahineen kotiinsa ja samasta tuolista on itselläni hullu himotus päällä! Ehkä sitten Woodnotesin ystävämyynnistä voisi tuon klassikon bongata meillekin.


Aurinkoista viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...