Sivut

torstai 17. huhtikuuta 2014

Terassi kukoistamaan: kesäkalusteet

Tuleva kesäterassimme kaipaa täytettä kuumeisesti. Mahtavaa, että ensimmäistä kertaa elämässä meilläkin on pian vihdoin oma terassi/terde/kesäpaikka! Parvekkeella olemme "harjoitelleet" aiemmin ulkoilmaelämää. Myimme asuntomme yhteydessä lähes kaikki parvekekalusteemme seuraavalle asukkaalle, joten seuraava n. 11m2 terassi kaipaa uutta ilmettä ja lekottelupaikkoja. Weberin grilliä myöten täytyy hankkia jos jonkinlaisia lepolasseja sekä säilytysarkkua. Tässä kerättynä omia suosikkeja lähinnä Ikealta ja Maskulta tämän kesän ulkokalustetarjonnasta.Ikean Högsten-tuoli näyttää mainiolta sekä mustana että valkoisena. Alhaalla inspiraatiokuvassa valkoinen Högsten on nätti ja ilmava istuin. Aioimme ensin ostaa Hulluilta päiviltä pari Hay Hee-loungetuolia terassille, mutta päätimme vielä odottaa ennen kuin pääsemme kunnolla mittailemaan terassin sisältöä. Ikean tämän kesän kalusteista aika monet voisivat olla omalla ostoslistalla, aiemmin Ikean kesäkalusteita meillä ei ole ollutkaan kun ne ovat mielestäni näyttäneet jotenkin heppoisilta.Maskun erilaisista palasista koostuvat moduulisohvat olisivat siitä näppäriä, että suuntaa voi helposti muuttaa. Iskun säilytysarkku tai vastaava olisi välttämätön polttopuita varten. Riipputuoli on kaunis mutta mietimme, miten mukava siinä on loppujen lopuksi istua vs. stabiilit sohvat. Aiomme myös kunnostautua jonkinlaisten yrttien kasvattamisessa. Suunnitelmissa on vanhojen perunalaatikoiden (joita olen haalinut mummola) valjastaminen kasvualustoiksi yrteille. Muovia pohjalle ja reunoille, multaa täyteen ja asiat itämään. Saa nähdä, kauanko pysyvät hengissä. :) Kaiken yrtinkasvatuksen lomassa odotan eniten, että saamme kutsua ystävämme grillaamaan kesäkuumalla ja syksyn pimetessä meille!

Me vietämme näiden kesäisten terassikuvien keskellä pääsiäistä sukuloiden koko pyhien ajan molempien vanhemmilla. Joten aurinkoista pääsiäistä itse kullekin, syödään hyvin ja nautitaan vapaista! Ja tämän vapaan jälkeen enää 22 työpäivää aikaa mammalomaan, aivan hurjaa kyytiä on mennyt aika!

Kuvat lainattu: Ikea, Masku, Isku, Tonje Boganes/Pinterest, Stil Inspiration/Pinterest, Lisettes Perler/Pinterest

4 kommenttia:

 1. Tosi hyvältä näyttävät teidän suunnitelmat! Terassi on kyllä ihan paras - varsinainen kesäolohuone :)

  Mukavaa pääsiäisenaikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ulriikka, voi kun pääsisi jo terdeä sisustamaankin, on ollut niin upeat kesäiset ilmat!! Toivotan mukavaa vappua sinne :)

   Poista
 2. Ihania ideoita. Monta juttua kelpuuttaisin meille myös. Itse ole miettinyt juurikin tuota Mode harmaata terassille - jos niistä kasaisi sohvan :)

  VastaaPoista
 3. Moikka!
  Olen seurannut blogiasi jo pitkään ja saanut paljon inspiraatiota ihanista kuvista. Kiitos siis siitä!
  Olen etsinyt isoa hopeakehyksistä peiliä seinällemme jo pitkään, mutta peiliä ei vain tunnu löytyvän. Peili olisi tulossa vaakatasoon, koko n. 50x160 tms.
  Osaisitko neuvoa hyviä peilinkauppoja? Olen kierrellyt sisustuskauppoja Helsingissä, googlettanut netistä ja yrittänyt etsiä eri blogeista.
  Kiitos avusta ja mukavaa kesää!

  VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...