Sivut

tiistai 8. huhtikuuta 2014

Sisustusinspiraatiota ja hulluttelua uuteen kotiin

Jos samalle keväälle ja itseasiassa viikon sisään osuu sekä muutto että mammalomalle jäänti, voi pienessä päässä kuvitella, että kaikenlaista hankintaa ja tarpeita on edessä. Ensin uuteen kotiin, sitten pienelle kaverille vaunuista syöttötuoleihin. Kaikkea ei toki tarvi hankkia heti, mutta selkeät budjetit ja huonelistaukset ovat auttaneet tässä. Stockmannin Hullut päivät sattuvat sopivaan viikkoon kun ollaan muutenkin sisustusasioiden äärellä. Olisimme juuri hankkimassa tiettyjä juttuja - nyt saamme ne pienellä alella.

Olkkariin kokosin kollaasin tulevista jutuista. Sohvan olohuoneeseen tilasimme jo aiemmin Iskusta ja ihastuimme tähän kevytrakenteiseen höyhentäytteiseen Nordiciin kovasti. Sirot alumiinijalat tekivät siitä entistä kevyemmän oloisen. Sohva ei ole kuvassa oikeassa koossa tai värissä vaikka malli on oikea, meille tulee vaaleamman harmaa versio. Positiivista on, että kaikki päälliset saa irti pesukoneeseen vietäväksi.Hulluilta päiviltä olohuoneeseen hankintaan tulee lisäksi Karlssonin seinäkiinnitteinen 74cm halkaisijan kello sekä pari koristetyynyä. Missonin oranssi versio on ostoslistalla ja harkinnassa Finlaysonin kauniit Pinot. Oranssi piristää kevättä! Hay Tray pöytä meiltä jo löytyy, mutta se löytyy nyt valkoisena ja mustana myös Hullujen päivien katalogista, hintaan 149 €. Muita hankintoja kotiin ovat Electroluxin mikro ja Stokken valkoinen Trip Trap syöttötuoli. Lisäksi ei ole ensimmäinen kerta, kun Tom Dixonin Copper Shade-valaisimesta haaveilen. Kun valaisin paljastui katalogista sopivaan hintaan, oli valinta selvä molemmille. Yksi ainoa valaisin puuttuu uuden kodin valikoimista ja se valinta on ehdottomasti tässä. Kuparipallo tulee viherhuoneeseen tai olohuoneeseen ihastuttamaan.

Tänä keväänä yksi ehdoton suosikkivärini hennon vaalenapunaisen ohella on ollut tämä räiskyvä oranssi ja kuparin värit. Piristää mukavasti eri tilanteissa! Inspiroivaa viikkoa kaikille!

Kuvat lainattu: Tom Dixon, Stockmann, Isku

11 kommenttia:

 1. Ompas ihana tuo kello. :) Ja tuo sohva on upean näköinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kello on myynnissä sunnuntaina ja aion sen poimia omaan ostoskoriin. Kiitos, sohva oli pitkän vertailun tulos! :)

   Poista
 2. Samaa kuparipalloa metsästetään meidän tulevaan kotiin. Hinta on sellainen, että hieman viittii jo kytistellä sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitä taitaa olla monia kuparipallon metsästäjiä, täytyy olla nopea. ;)

   Poista
 3. Tom Dixonin lamppu on aivan ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on, hieno ilmestys! Pinta heijastaa upeasti koko ympäröivän huoneen!

   Poista
 4. Meilläkin kuparipallukka kuumeisessa harkinnassa, on sitä sen verta kauan ihasteltu ja nyt olisi tyrkyllä kohtuulliseen hintaan :) Saa nähdä, kuinka käy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, me ostettiin pallukka! Nyt vaan odotellaan sen toimitusta malttamattomana ja ripustetaan sitten uuteen kattoon. :)

   Poista
 5. Kivoja ideoita. Pöytä, valaisin - ja moni muu juttu kelpaisi tänne myös. Kivaa tulevaa viikkoa sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kuin myös sinne :) Pääaiäisestä tulossa onneksi ihanan lämmin.

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...