Sivut

maanantai 31. maaliskuuta 2014

Pikkuisemme oma huone

Yksi uuden kotimme ehdottomasti mielenkiintoisimmista huoneista sisustusmielessä on tulevan pienen rakkaamme huone. Meistä tulee äiti ja isi lasketusti kesäkuussa, valtavan hienoa ja jännittävää!! Samalla syy hieman hiljaisempaan oloon blogin puolella on ollut tämä ihana uusi elämänvaihe, johon olemme halunneet tutustua keskenämme ja ystäviemme kanssa jakaen ilon rauhassa, askel ja kuukausi kerrallaan. Ja totta puhuen, välillä kiireessä en muista koko odotusta, niin luonnollisena osana elämää se on tullut ja oma elämä on jatkunut suht normaaliin tapaan. Olo on erinomaisen mainio ja viikkoja on takana jo 27 eli toukokuussa odottaa mammaloma. Alkuajan vetämättömyys ja huonovointisuus ovat poissa. Vatsanikin on vielä niin pienehkö, että ulkopuoliset eivät huomaa sitä juurikaan. Monen monelle tuttu Helsingissä 4D ultraäänitutkimuksia tekevä Bruno Cacciatore totesi saman jo 7 viikkoa sitten kuin rakenneultra aiemmin: odotamme tyttöä! Pientä maailman ihaninta typykkää. 

Lastenhuoneeseen pikkutapaus ei toki heti muuta, mutta yksi huone sisustetaan kuitenkin jo lapselle sopivaksi. Tikkurilan Shantung-maali V481 oli vedetty jo lastenhuoneen seinään kun kävimme tontilla viikonloppuna, ja se näytti todella hyvältä ja rauhoittavalta. Juuri sopivan harmaan lilahtava kuten halusimmekin. Huoneeseen tulee lisäksi Ikean liukuovellinen vaatekaapisto, Brion hoitopöytä, jokin nojatuoli sekä lipasto + pikkuisen lelut. Sängylle (Stokken Sleepi) jätetään tilaa myöhemmin sijoitettavaksi, aluksi se sijoittuu toki meidän makuuhuoneeseemme.



Tässä on touhuttu niin hurjasti kaikkea, myös pikkuihmisiin liittyvää, viimeaikoina etenkin sisustusjuttujen puolelta, että en tiedä mistä aloittaisin. Ainakin Espoossa sijaitseva Lastenhuone.fi-liike oli erittäin piipahtamisen arvoinen paikka! Suosikkini Ferm Livingin tekstiilit ja tapetit olivat siellä kivasti edustettuina. Ostinkin pari tapettipalaa (Ferm Living Dotty Rose ja Sandbergin Talot-tapetti) ja askartelin pienen huoneeseen niistä taulut Clas Ohlsonin valkoisilla kehyksillä. Sopivat hyvin seinämaalin kanssa yhteen!

Kuvat lainattu: Stokke, Ferm Living, Tikkurila


Joku voisi väittää, että jonkinlainen pesänrakennusvietty saa vimmaisen alkunsa odotusaikana. No tässä sitä ollaan! Tauluja rakentelemassa tapeteista, haa!




Töppöset odottavat käyttäjäänsä kesäkuumalla. On ystäviä, perheitä sun muita ihania tahoja, joiden toimesta kaikenlaista tarpeellista on jo kertynyt odottamaan ilman että tarvitsee itse edes hankintoja tehdä. Semmoista pientä mukavaa uutta juttua tämän asuntoprojektin keskelle ja sisustusasioilla jatketaan blogin puolella!




Sinua odotan

"Sinua en tunne,
vain hiljaa aavistan
sen täydellisen ihmeen,
sen lahjan valtavan.

Sinua en tunne,
vaan tunnen kuitenkin.
Luot sydämeeni valon
kuin tähti loistavin.

Sinua en tunne,
vaan valtaat maailman.
Et arvaa kuinka paljon
sinua odotan."


-Anna-Mari Kaskinen-

55 kommenttia:

  1. Oi, onnea odotukseen!
    Ihana huone pikkuneidille tulossa. Kauniita värejä!

    VastaaPoista
  2. Oi ihanaa! Onnea!! ♥ Täällä syntyy kohta jo kolmas tytsy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea kovasti teillekin! Kolmannen kanssa varmasti rutiinit sujuu hienosti toisin kuin tämän ekan harjoituskappaleen ♥ :D

      Poista
  3. Lämpimät onnittelut tulevasta perheenlisäyksestä! Odotus on kyllä niin ihmeellistä aikaa ja just hyvää aikaa näperrellä tauluja :). Tosi kauniit ovat nuo fermin kuosit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Hanna! ♥ Ja näpertelyä varmasti tulossa lisää!

      Poista
  4. Oi, ihania uutisia! <3 Paljon Onnea!! :)

    VastaaPoista
  5. Kuinka ihana uutinen, onnea valtavasti ja kaikkea hyvää loppuodotukseenkin!! <3 Pieni saa kyllä varmasti kauniin huoneen! -Laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, sitä tarvitaan! :) Inspiraatiota kyllä olisivaikka muille jakaa!

      Poista
  6. Hurjasti onnea! ♥ Kesävauvoja tuntuu olevan blogit tulvillaan, täälläkin mennään viikolla 29 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, huippujuttu ja paljon onnea teillekin!! Siis noin pari viikkoa eroa bebeissämme. ♥

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Kiitos Kerttu, ihanaa saada oma pieni tytsy tähänkin talouteen! ♥

      Poista
  8. Onnea onnea onnea!! ♥ ♥ Pitkällä jo olet joten loppuun asti yhtä hienosti :)

    VastaaPoista
  9. Oi ihanaa! Valtavasti onnea teille! <3 Ja kauniit taulut olet tehnyt. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis Jemina! Pesänrakennusta parhaimmillaan! :)

      Poista
  10. Oi miten hienoja uutisia, onnea!
    Kiva idea nuo tapettitaulut, ovat hirmu suloiset <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja kiva kuulla, ihan kivat niistä kyllä tuli! ♥

      Poista
  11. Paljon onnea!! :) Monta ihanaa juttua mitä odottaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämpöinen kiitos! :) Niin on, vielä olisi lisäksi tätä ennen parit häät ja ihanat kevään juhlat, paljon mukavuuksia!

      Poista
  12. Ihanaa, onnea kovasti! Meillä eletään jo lähellä tyttösen maailmaantulon H-hetkeä :)

    VastaaPoista
  13. Oi miten hieno juttu! Paljon onnea ja ihanaa odotusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anita, vielä vähän aikaa venailua! :)♥

      Poista
  14. Hih, onnea paljastuksesta! Tutulta kuulostaa, tosin meillä pesänrakennusvietti toteutuu vähän pienemmissä ympyröissä, kun vaavi joudutaan kotiuttamaan näihin pienempiin neliöihin. Hankintapuolella meillä myös sama tilanne: isovanhemmilta ja kavereilta on tullut niin paljon kaikkea, että omat ostokset ovat jääneet tosi vähäisiksi. Jaa vaatepuoli huomattavasti ennemän valkoinen-beige-harmaa -osastoa, kun jäi tuo sukupuoli vielä vähän arvailuksi... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps, nyt oli tämän julkisen pullautuksen aika! :D Oon niin varma että teillekin tulee pieni typy kun ei näyttänyt selkeetä puoltaan. ;) Mammatreffejä sitten odotellessa ja toivottavasti sielläkin voitu hyvin ♥

      Poista
  15. Oi ihanaa, onnea kovasti ♥ Siis tiedätkö, mä aavistin tämän jostain! Siis en muista oliko se joku sun kommentti vai postaus vai mikä, mutta mulle tuli mieleen, että olisikohan teillä perheenlisäystä tulossa. Aivan mahtavaa ja ihanat suunnitelmat :)
    Onnellista masunkasvatusta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh jee ja näin on asian laita eli lämmin kiitos Maria! ♥ Ja sain muuten meidän makkarin seinään erinomaista apua teidän keittiön harmaasta seinästä eli kiitos siitä! :)

      Poista
  16. Ihana uutinen! <3 Paljon onnea koko familylle!!! ;)

    VastaaPoista
  17. Paljon onnea koko tulevalle perheelle!! <3

    VastaaPoista
  18. Lämpimät onnittelut perheenlisäyksen johdosta!

    Pienokaisen huoneesta tulee varmasti aivan ihana! :) Ovatko nuo tapettipalat sen kokoisia, joita voi ko. liikkeen nettisivuilta tilata näytepalana 0,50€ hintaan? Sivuilla ei ollut palan kokoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Ostimme tapettipalat Lastenhuone-liikkeestä Espoosta ja palat maksoivat n. 4,5 €/kpl ja olivat hiukan isommat palat kuin taulut. Varmasti jos laittaisit viestiä heille, selviäisi saisitko mallipalat? :)

      Poista
  19. Onnea!

    Ihanat, hempeät taulut:) Meillä oli tytöillä myös stokken sleepit, aivan ihana ja käytännöllinen sänky. Onko fotballfrun blogi tuttu? Itse en siitä niin muuten välitä mutta siellä on aivan ihania vinkkejä tyttövauvan huoneeseen ja kastetilaisuuteen jne...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sissi ja hyvä kuulla että Stokkeen olette olleet tyytyväisiä. Seuraan ko. blogia satunnaisesti ja nyt enenemässä määrin kun pikkuinen tyttölapsi on heilläkin, vinkit ja kuvat on suloisia. :)

      Poista
  20. Ai että! Ihan mahtavaa. Onnea isosti muru. <3

    VastaaPoista
  21. Vastaukset
    1. Kiitos Kristine ja terkkuja tutuille sinne!! :)

      Poista
    2. Kerroin jo muutamille yhteisille tutuille sun odotuksesta eli terkkuja sulle takaisin :)

      Poista
  22. Voi ei kestä! Luin vasta nyt tämän!! :) Onnea tuhannesti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna! ♥♥ Ja pian ollaan teidän kulmilla, enää reilu 1kk!

      Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...