Sivut

torstai 27. maaliskuuta 2014

Tikkurilaa makuuhuoneen seiniin

Asuntomme etenee hyvää vauhtia nyt ja kylppärilaatoituksetkin on jo tehty. Emme tosin ole itse niitä vielä nähneet koska visiittiä tontille ei ole nyt tehty. Uutta sisustustakin alkaa olla kasassa: sohvat on hankittu (tulossa postauksessa) sekä keittiöön tilattu täyspuinen mittatilauspöytä. Sen ääreen mahtuu isompikin ystäväjoukko illastamaan!

Vahva toive elää, että toukokuun alussa olemme uusien seinien sisällä! Seinämaalit veimme tontille viime viikolla - edellisessä postauksessa esitelty musta liitutaulumaali keittiöön sekä kahteen makuuhuoneeseen yhden seinän väriksi kaksi eri Tikkurilan Tunne Väri-värikartasta valittua väriä. Seinät tulevat olemaan muilta osin valkoiset, mutta ihastuimme lievästi lilaan taittavaan Tikkurilan V481 väriin Shantung (joka tuo hämärästi mieleen vuoden värin Radiant Orchid harmaalla ripauksella sävytettynä) ja omaan makuuhuoneeseemme yhden seinän väriksi tulee lievästi greigen sävyinen Tikkurilan X487 väri Laasti.

Maalin väriä valitessa meillä toimivat seuraavat jutut:
- Avaa Pinterest ja selaa fiiliskuvat eri tiloista läpi. :)
- Mietimme haluammeko kylmää vai lämpimää sävyä. Molemmat makuuhuoneidemme yhdet seinät valitsimme lämpimillä sävyillä.
- Vertaa värilastuja toisiinsa auringonvalossa niin näet niiden todelliset erot.
- Vertaa värilastuja puhtaanvalkoista seinää vasten, ei pelkästään liikkeessä keskenään.
- Ota lastut kotiin ja vertaa niitä huoneeseen tulevien huonekalujen ja lattian kanssa.

Molempien makkareiden seinävärit on siis valittu niihin tulevien sisustusten mukaan. Käytin hyvän tovin vertailemalla värilastuja eri huonekalujen kanssa yhteen. Tapettiajatukset hylkäsimme koska seinien värin täytyy olla helposti muutettavissa.

Tämä on kyllä mahtavaa aikaa vaikkakin aikaa vievää! Toiseen makuuhuoneeseen tulee paljon valkoista ja hempeää lilan pinkkiä sävyä Shantung-seinän kaveriksi, ei mitään vahvoja värejä. Ikean vaatekaapit testasimme viime viikonloppuna ja päätökset on niidenkin suhteen tehty. Niin paljon hauskoja asioita tapahtuu tässä kevät/kesällä! Viikonloppuna nautimme tyttöjen kesken rennosta illasta, mutta sitä ennen täytyy päättää vielä pari asiaa tulevaan kotiin.

Aurinkoa viikkoon!

Kuvat lainattu: CG Record, Skandia Mäklarna, Pinterest

8 kommenttia:

 1. Mahtavaa, teillä jo loppusuora häämöttää. :) Ja tuo suunnitteluaika on ihan parasta. Kauniit sävyt olette valinneet. Tuskin maltan odottaa lopputulosta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, valintojen osalta kyllä mutta muuttopäivä on 30.5. Sinne asti joutuu vielä odottaa, mutta menee varmasti nopeasti! :)

   Poista
 2. Mahtavia valintoja jälleen! :) Minä yritän saada myös makuuhuoneen harmaata seinää runnottua läpi tuolle miehelle, joka täällä asuu - jos vaikka pikkuhiljaa päästäisiin maalaushommiin?! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytiin tänään tontilla katsomassa hennon harmaata seinää joka oli jo maalilla vedetty, ja erinomaisen hyvältä näytti! Runno hyvä visiosi läpi vaan! :)

   Poista
 3. Ihanalta vaikuttaa. Meilläkin harmailla maalattuja seiniä ja valkoinen laminaatti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kombo on varmasti toimiva paketti, hyviä valintoja. :) Kiitokset!

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...