Sivut

sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Vihdoin joululta alkaa näyttää

Hyvää toista adventtia ja mennyttä itsenäisyyspäivää itse kullekkin! Joulun häivähdys alkaa vihdoin saapua kotiin, on puuhailtu sitä sun toista ja ravattu ihanilla ystävillä illanistujaisissa sekä tehty samalla viikonloppuna lähes kaikki jouluostokset! Eilen kulutin koko päivän kaupungilla ihmispaljoudessa ja usean kävelytunnin jälkeen sain raahattua itseni pusseineni kotiin, mutta olipahan sen arvoista ja ostokset ovat nyt nätisti paketeissaan. 

Tänään kylppärilaattojen katselureissulta osui matkaan sypressi. Joulumme näyttää hyvin valkoiselta ja pelkistetyltä, joten sypressi tuo kivasti joulua ikkunalaudalle. Postaustahti on ollut onnettoman vetelä, sillä joulun kiireet ja loppuvuoden hektinen rytmi painavat täällä, kuten varmasti monella muullakin päälle. Erityisesti ajattelin keskittyä blogiin sitten keväällä taas täydellä tohinalla, kun ollaan uusissa ympyröissä ja kaikki on uutta kodin suhteen. Asunto on hyvällä mallilla ja kaikki valinnat on aikatavoin tehty - siitä tulee meille ihana koti!



Tontut ovat olleet tehokkata ja tyttöporukalla pidimme viime viikolla perinteiset korttitalkoot yhden ystävän luona. Meillä on jokajouluinen perinne, että kokoonnumme samalla porukalla aina vuorollaan jonkun luo askartelemaan, nauttimaan joulunaposteluja ja höpöttelemään kuulumisia. Kyllä piristi ja sai taas nauraa, tänä aamuna tuntui vielä ihanan jouluiselta kun piipahdimme ystäväpariskunnallemme brunssille. Ystävät olivat jo raahanneet aidon joulukuusen sisään, kyllä tuli jouluinen olo. Onnellinen jokaisesta upeasta ystävästä!




Korttitarpeet: Sinelli

- Ekokorttipohjia
- Hopea leimasinväri + leimasin
- taustapaperit
- kohotarrat
- ekopaperi
- erilaiset geelikynät

Tänä vuonna kortit ovat ilmeeltään maanläheisiä ja yksinkertaisia, materiaaleista lähtien. Punainen, vihreä ja muut perinnevärit saivat jäädä korteista tänä vuonna pois. Ensi vuonna voisi koittaa musta-valko-hopea-teemaa.


Hyvää toista adventtia siis teille ja enää kaksi viikkoa joululomaan! Varmasti moni on lomansa ansainnut kiireisen vuoden jälkeen. Itse aion joululoman perjantaista lähtien vetää villasukat jalkaan, ulkoilla paljon, nauttia hyvästä lukemisesta, ruoasta ja seurasta. Parasta!

8 kommenttia:

  1. No todellakin odotan joululomaa kanssa! Jaksaa jaksaa... :) Tosi kiva idea tuo joulukorttitalkoot ja kauniit kortit olet tehnyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiittää, kyllä saikin yhden illan hyvin kulumaan 10 kortin vääntämisessä :) Ihanaa joulunodotusta! <3

      Poista
  2. Ihania kortteja! Täällä on vielä lähes kaikki joululahjat ostamatta, mutta se olisi sitten ensi viikon projektina. Täälläkin on ollut sen verran hektistä, että päädyttiin tänä vuonna vähän tylsään vaihtoehtoon, eli ostettiin valmiit kortit. Jotenkin tuo askartelukiintiö on tältä vuodelta täynnä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin kuvitella, meillä jäi viime vuonna kortit tyystin lähettämättä kun häähässäkkä osui samaan syssyyn :) Ensi vuonna sitten! Nähdään joulun aikaan toivottavasti!

      Poista
  3. Ihania kortteja ja tyylikäs koti! Joulun odotuksen tunnelma on parasta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Henna! Tännekin on vihdoin saatu hienoinen kerros lunta joten tuntuu vielä enemmän jouluiselta!

      Poista
  4. Teillä näyttää niin ihanalta <3 Ja kauniit kortit olet myös tehnyt :) Täällä vielä muutama kortti odottaa tekijäänsä. Onneksi suurimman osan sain jo lähetettyä!

    VastaaPoista
  5. Ihana fiilis kuvista huokuu tänne ruudun taakse. :)

    VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...