Sivut

torstai 3. tammikuuta 2013

Päivä, jota emme koskaan unohda!

Hei rakkaat blogisisaret ja lukijat. Tauko blogin kirjoittamisessa on ollut melkoinen: on ollut joulua, hääjärkkäilyjä, häät ja hanimonille valmisteluja. Mutta sen tahdon sanoa, että elimme elämämme upeimman päivän 31.12.12. rakkaan aviosiipan ja rakkaidemme kanssa!! Päivä meni niin täydellisesti kuin voi mennä ja aviopari ja suurin osa vieraista viihtyivät pikkutunneille saakka. Suuri kiitos kuuluu vanhemmille ja perheille, kaasoille, bestmaneille, kaikille palveluntarjoajille joita valitsimme sekä vieraille. Tällaisia hetkiä elämässä ei voi rahassa mitata millään asteikolla, tunteet ovat niin suuria että ne eivät tarvitse sanoja. Morsiamen kyynelkanavat avautuivat kunnolla kun kanttori päräytti soimaan Holstin Jupiterin alkumarssin Vanhassa kirkossa. Yöllä hotellille tultuamme istuimme pimeydessä kahdestaan ja itkimme molemmat vuolaasti kun kävimme vielä päivän tapahtumat läpi ♥ Tilaa siivotessamme kiersimme tilan vielä viimeisen kerran yhdessä ja kun salista oli valot sammutettu, halasimme ja itkimme sielläkin onnesta.

Ihaninta tässä kaikessa on, että häätaival on kestänyt suunnittelujen osalta 1,5 vuotta. Kaikki vaiva huipentui upeaksi kiitokseksi hääpäivänä, hyvin suunniteltu on todellakin jo tehty! Häät eivät suinkaan pääty siihen yhteen päivään, vaan olemme nauttineet päivän tunnelmasta vielä täysillä jälkikäteen ja tänään illalla alkava Australian hanimoon vielä tuo lisää tilaa muistella päivää. Saamme lisäksi viralliset hääkuvamme matkan aikana, joten niitä on mukava selailla matkalla yhdessä. Tässä pari kuvaa jotka on näpätty äkkiä meidän kameralla, itse en ymmärettävästi ehtinyt kameran takana olla joten nyt odotellaan vaan virallisia kuvia saapuvaksi :)Tulen postaamaan varmasti jotain matkaltamme, ja heti matkan jälkeen palaan vielä hääpäivän tunnelmiin paremmin. En siis ole missään nimessä häviämässä täältä minnekään, bloggailua on ollut jo ikävä! Halaus teille kaikille ja onnellista uutta vuotta 2013! Ja adios, palaamme tammikuun lopulla kotisuomeen!

Terv. tuore rouva


33 kommenttia:

 1. Paljon onnea! Ihania kuvia...

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea teille <3 sekä Ihanaa alkanutta vuotta :)!

  VastaaPoista
 3. Onnea tuoreelle rouvalle ja ihanaa häämatkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rouva kiittää ja kumartaa, pian mennään! :)

   Poista
 4. oi, en malta odottaa lisäkuvia ja -tunnelmia! lämpimät onnittelut teille ja ihanaa alkanutta vuotta <3 nauttikaa matkasta, täällä me odottelemme :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Niitä tulossa, la saamme viralliset kuvat joten hanimoonilla pääsemme niitä jo digikansioista katselemaan, en malta itsekään odottaa!

   Poista
 5. Oi oikein paljon onnea ja ihanaa matkaa <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Padmerine!! <3 Reissu on ollut mita upein ja juuri sita mita haettiin: rentoutumista, seikkailua ja aurinkoa!

   Poista
 6. Onnea onnea onnea ja upeaa matkaa! <3 Meillä on sama suunta meidän The Matkalla... :) odotan todella innolla sun postauksia Kengurumaan matkan jälkeen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oioi, huippu matkakohteen olette valinneet! Puolivalipostaus tehty kengumaasta ja parhaimmat kuvat loytyy kamerasta :)

   Poista
 7. Onneksi olkoon! Kiireinen joulukuu täysin ymmärettävissä:) Kuulostivat tutuilta nuo tunteet alkumarssin aikana. En ollut jännittänyt omia häitämme lainkaan etukäteen, mutta matkan alttarille hyperventiloin ja tärisin. Samoin on tuttu tuo tunne juhlan jälkeen. Täällä odotellaan kovasti hääpostauksia, erityisesti haluaisin nähdä kuvan säteilevästä morsiamesta tuossa kauniissa puvussa. Mutta kaikki ajallaan, nyt toivotan teille mahtavaa häämatkaa, nauttikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lisbet kauniista sanoista ja hauska kuulla samoista fiilingeista :) Haakuvapostaus tulossa, heh saatte kestaa muutaman postin ajan todellista haayhompotysta ;)

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Kiitan ja viela hanimoonia vajaa pari viikkoa jaljella :)

   Poista
 9. Onnea ja rakkautta, iloa ja lämpöä. <3

  VastaaPoista
 10. Hurjan Paljon Onnea ja Ihanaa Häämatkaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Poppis (hehe naa aakkoset)! Taalla naatitaan auringon alla :)

   Poista
 11. Ihanaa!! Paljon onnea tuoreelle avioparille. Ja ihanaa häämatkaa!

  VastaaPoista
 12. Onnea rouvalle! =) Ja miehellekkin! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molempien onnet otettu vastaan, kiitos Jeminalle kovasti! :)

   Poista
 13. Onnea ja onnen kyynel, nämä häät ja rakkaus saa aina herkistymään :) Kun ihanalta matkaltanne palaatte löytyy sinulle haaste blogistani http://kotikolonen.blogspot.fi/2013/01/ihan-ensimmainen-haaste.html
  Ihanaa matkaa vielä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitan! Haat on aivan ihania ja tekee vielakin mieli ostella haalehtia ja fiilistella muiden haita nyt kun omat on kunnialla ohi :)

   Poista
 14. Paljon onnea!! Ihanaa häämatkaa :)
  Blogissani odottelee tunnustus: http://kaksitassua.blogspot.fi/2013/01/tunnustus.html

  VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...