Sivut

Hää- ja juhlaosio

Tämä osio kokoaa yhteen vielä hääpäivämme pikkujuttuja, joita en ole vielä maininnut varsinaisen blogin puolella. Hää- ja juhlasuunnittelu on hyvin lähellä sydäntä ja omien häiden jälkeen varsinkin tuntuu, että tätä voisi tehdä enemmänkin. Tässä paloja omista häistä:

Jokaisessa pöydässä ohjelmalehtisinä toimivat valkoiset helmiäistornit, joissa oli sekä illan kulku että menu esiteltynä. Tornien korkeus oli n. 40 cm joten ne sopivat hyvin suureen kivitilaan. Jokaiseen taittelin vielä mustat satiinirusetit mukaan. Ohjelma oli esitetty ikonien avuin ja jokaisessa kohdassa oli tarkemmin vielä avattu mitä mikin kohta tarkoittaa. Koimme tämän mielekkäämpänä kuin perinteinen listaus allekkain sitä ja tätä.


Fotonurkkaus oli ehdoton häiden hitti! Saimme lukuisia hauskoja poseeraus- ja teemakuvia vieraista. Viritimme järkkärini jalustalla napottamaan eteiseen ja laitoimme kaksi muhkeaa nojatuolia rekvisiitaksi. Mitä hauskempia kuvia ja kirjoituksia löytyi kuvakavalkaadista jälkeenpäin. Nämä mustat liitutautusydämet toimivat terveisten lähettäjinä kuvissa, mustaan isoon liitutauluun (40x50cm) kirjoitimme ohjeet kuvausta varten ja rekvisiittaa oli jos jonkinnäköistä. Jos joku on tätä liitutaulua vailla omiin häihinsä (jalustallinen, jämerä kaasoni askartelema liitutaulu) niin saa laittaa viestiä, voisin myydä tämän eteenpäin.
Pöytiä emme numeroineet vaan nimesimme jokaisen pöydän sen mukaan, mistä suurin osa porukasta istuvista oli meille tuttuja. Nimiksi keksimme mm. After Work (työkavereita pääasiassa), After Ski (loistavaa alppiporukkaamme), Kultainen nuoruus (lapsuudenystäviä), Hki-Malesia (Helsinki-ystäviämme sekä vaihtokavereitamme), Summer Camp (sulhon ystäväporukka ja poikien inside vitsi), Perhepöydät ja morsiusseurueen pöytä. Lisäksi yksi ohjelmanumero liittyi näihin pöydän nimiin kun esittelimme kaikki vieraamme slideshown kautta ja kerroimme pöytien nimistä tarkemmin.

Vieraskirjan sijaan jaoimme jokaiseen pöytään lappusia, joihin oli kirjoitettu tunnisteemme lisälksi aloitustekstejä, kuten "Rakkaus on...", "Tästä päivästä erityisesti haluan, että muistatte...", "Toivon teille tulevaisuuteen...", "Suhde onnistuu, kun muistatte...", "Piirrä tai kirjoita runo hääparille:" jne. Saimme hauskoja lappuja monen monta kirjoitettuna, nämä säilytämme näin tai arkistoimme kirjaan jälkikäteen. Lisäksi eteiseen oli laitettu vieraskirjapöytä samoilla lappusilla ja kynillä, johon sai ripustaa pienillä pyykkipojilla lappuja roikkumaan puulaatikon väliin pingotetulle narulle.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tässä esittelyssä vielä hääpukuni. Pronovias-ryhmään kuuluvan W1 White One-valmistajan pitsikirjailtu hääpuku Tamara kokoa 34-36. Puku on myyty jo eteenpäin onnelliselle seuraavalle morsiammelle.

1 kommentti:

  1. Hei!

    Ihana blogi! :) Mietiskelin tässä pukuasiaa. Olen menossa kesällä naimisiin ja minulla on tuo sama White Onen Tamara -puku. Mistä olet hankkinut tuon vyön pukuun? Se näyttää ihanalta ja puvun mukana tuli vain sellainen kapea valkoinen satiinivyö.

    VastaaPoista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...