Sivut

keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Mahtava päivä ja sisustustunnelmia Tukholmasta

Mikä loistavan mahtava päivä kaikin puolin!!! Kyllä tuntui tänään niin mahtavalta todeta Suomen onnistumiset Olympialaisissa kerta toisensa jälkeen, mahtia! Kaupungillakin ihmiset tuntuivat hymyilevän ja hykertelevän tyytyväisenä. Vai olinko se minä, joka hykerteli. Upean päivän ehdoton kokokohta oli vielä tässä iltasella, mutta siitä lisää myöhemmin!

On jälleen edellisestä postauksesta vierähtänyt, mutta siitä huolimatta muutama uusi lukijakin näyttää ilmestyneen. Kuinka kiva juttu ja tervetuloa! Ajattelin vilauttaa hieman tulevia taulusuunnitelmiamme makuuhuoneeseemme sekä pientä sisustusinspiraatiota viime viikonlopun Tukholman reissultamme ystäviemme kesken. Lähdimme Helsingistä laivalla kohti Tukholmaa perjantai-iltana ystävänpäivänä ja palasimme sunnuntaina. Tukholman sää oli kamala ja vettä vihmoi viistossa, mutta siitä huolimatta ehdimme tehdä tehokkaita shoppailuja, ihailla sisustustarjontaa sekä syödä pötsit täyteen.Piipahdimme Illums Bolighusissa NK-tavarataloa vastapäätä. Ensimmäinen kerta, kun vierailin tässä liikkeessä. Tämä tanskalaista designia täynnä oleva putiikki oli varsinainen karkkikauppa - toinen toistaan herkullisempia sisustusuutuuksia ja -ideoita. Hayn marjapuuron väriset tyynyt ovat omalla must have-kevätkodin ostoslistalla. Vielä uudesta sohvasta uuteen kotiin ei ole tietoa, mutta olemme kallistumassa vaalean harmaaseen laadukkaaseen kangassohvaan. Ihastuin myös Decor Waltherin kuparisiin kylppäritarvikkeisiin.Meillä oli aikeissa piipahtaa myös Moderna Museetiin Andy Warhollin julisteiden perässä (kiitos vinkistä Sea that Sparkles), mutta aika ei antanut valitettavasti periksi. Muita jullareita ihailimme kuitenkin NK-tavaratalon puolella ja esim. näitä kaupunkeja vanhan ajan tyyliin kuvaavia My Guide To-julisteita, joita on monissa kauniissa blogeissakin vilahdellut. Aivan ehdoton juttu, joka tulee tulevaan kotiimme, on epäsymmetrinen tauluseinä sekä makuuhuoneeseen että eteiseen tai molempiin. Olen jo hahmotellut kuvia, joita tulen teettämään seinän tauluihin. Ainakin hääkuvamme sekä kuvat hanimoonistamme pääsevät seinälle sekä kuvat tärkeistä ihmisistä. Lisäksi taulukollaasiin tulee mukaan pari tärkeää lausetta ja ehkäpä musta-valkoisia postikortteja. Nämä taulut aion saada valmiiksi ennen muuttoa, koska muutossa on puuhailtavaa aivan omiksi tarpeiksi muutenkin ja siinä hässäkässä asia unohtuisi.


Hyvää helmikuun viikkoa ja lisää tulossa Tukholman tuliaisista myöhemmin. 

10 kommenttia:

 1. Mietinkin, että kuinka mun julisteen kävi. No mutta nyt saan hyvän syyn lähteä itse Tukholmaan. :) Kivalta kuulostaa muuten tuo taulukollaasi-idea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisin kipittänyt sinne jos kauhee sadekuuro ei olisi tullut suoraan niskaan. Jos menet seuraavan kerran, laitan tilauksen matkaasi! :) Kivaa viikkoa!

   Poista
 2. Kauniin keväisiä sävyjä. Ihastuin talvella Hayn dot tyynyihin ja nyt jokin keväinen väri siintää kovin haaveissa. Tuo marjapuuro on kyllä kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saija, pinkkihurma iski kunnolla Tukholmassa ja ensimmäiset hemppissävyt hankittu jo olkkariin. :) Hayn tyyny vielä hankintalistalla.

   Poista
 3. Mahtavia suunnitelmia! :) Mullakin on jonkinlainen taulukollaasin laajennus suunnitteilla tuohon eteisen ja olohuone/keittiön "välitilaan", kunhan vain keksisi sopivat aiheet tauluihin, jotta niitä jaksaisi katsella pitkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hääkuvia ja lausahduksia, niillä pääsee hyvin alkuun teilläkin. :) Kiitos Krista ja mukavaa viikkoa, kevät tulee hiljalleen.

   Poista
 4. Taulukollaasit on hienoja. Odotan innolla teidän asunnon valmistumista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jemina, niin minäkin! Vihoviimeisiä pintamateriaalivalintoja on lähetetty rakennuttajalle, seuraavaksi sisustuskaupoille. :)

   Poista
 5. Vau mikä blogi :). Kaunista, upeat taulukollaasit. Ihana putiikki pistää matkakuumeileen kohti Tukholmaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, lämmittää mieltä! Tervetuloa uudelleenkin!

   Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...