Sivut

maanantai 3. maaliskuuta 2014

Kevättä olohuoneeseen hempeällä pinkillä

Ilma on ulkona kaikkea muuta tänään kuin kevät, joten sitä suuremmalla syyllä voi sisustaa olohuonetta piristävillä väreillä. Viikonloppu meni hujauksessa ystävien ja koti-inspiraation parissa sekä pienoisessa flunssassa. Tähän mennessa olen onnistunut moiset pöpöt välttämään, mutta viikonlopun kynnyksellä flunssa iski hetkeksi ja kovalla C-vitamiinikuurilla meni onneksi yhtä nopeasti ohi. Kävimme kiertelemässä huonekalukaupoilla ja teimme hankinnat Samsungin side-by-side jääkaapista ja pyykinpesukoneesta, illastimme ystäväpariskuntamme kanssa suosikkiravintolassani Farangissa ja toivotimme vielä eilen veljelle hyvää matkaa Bangkokiin vaihto-opiskelukevääseen heidän yöpyessään meillä.



Heleän vaalenpunaiset/lilansävyiset tyynyt ja pehmoisen peiton hankin extempore Hemtexiltä. Pinkki Hortensia sopii mainiosti tähän kokonaisuuteen. Harmin paikka, että kukkaparka alkaa jo nuupahtaa muka hyvästä hoidostani huolimatta. Ei ole minusta kyllä viherpeukaloksi, taas se todistettiin! Olen hurahtanut nyt hentoon vauvanpinkkiin sisustuksessa, tuleva kevät sekoittaa sopivasti päätä. :)





Tikkurilan värikartat ovat olleet myös tarkastelun alla kun tulevan kodin huoneiden seinien värejä on pohdittu. Tekisi mieli vetää makuuhuoneen yksi seinä Taika-helmiäismaalilla sävyltään Luna. Ainakin ajatuksissa tämä olisi upea sävy makuuhuoneeseen, ripaus valoa ja hohtoa. Onko kenelläkään kokemusta seinissä Tikkurilan Taika-helmiäismaaleista?



Tuleva muuttomme on 30.4. aikaisintaan. Joudumme vielä siis odottamaan muuttokuorman pakkaamista mutta toivottavasti odotus sitten palkitaan! Ja kaikki pinta-materiaalit on nyt päätetty, kodinkoneet on lyöty lukkoon, kylpytilat on päätetty ja seuraava vaihe onkin sisustuksen perusteellinen miettiminen. Kävin tänään jo tuumailemassa sopivia lukuisia kehyksiä tulevalle tauluseinällemme Clas Ohlsonilla samalla, kun vihdoin viimein hankin itselleni uuden kamerajalustan. Enää ei tärähtäneitä kuvia!

Mukavaa, aurinkoisempaa viikkoa kaikille!


6 kommenttia:

  1. Varmasti odotus palkitaan ja nopeastihan muutama kuukausi menee,etenkin kun on mieluisia sisustus mietintöjä :)
    vanhoja ruokailutila-aiheisia postauksia ihaillessani tuli muutama kysymys mieleen; mikä on teidän vanhan asunnon huonekorkeus?(mietin kuumeisesti näyttäiskö 2700 huonekorkeudessa Octo liian massiiviselta valaisimelta,teillä se näytti upealta!)entä muistatko mikä on tuon ruokailutilan seinän maalin sävy?ja viimeisenä mistä se näyttävä kynttiläkoriste on peräisin mikä oli niissä kuvissa ruokapöydällä? toivottavasti et koe tätä kysymystulvaa tungettelevana :)
    Tsemppiä kevääseen,
    Ellen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Ellen ja kiitos, toivotaan että menee! :) Hmm nyt pistit pahan, edellinen asuntomme oli tavallista korkeampi joten voi olla se 2,7m, mutta en ole aivan varma. Maksimissaan se oli 2,7m eikä Octo ollut yhtään liian massiivinen tuon korkuiseen tilaan. Samoin maalin sävyn olen unohtanut, mutta olisiko ollut Tikkurilan Takorauta: http://www.tikkurila.fi/kotimaalarit/varit/varikartat_sisamaalaukseen/tunne_vari_-varikartta

      Ja ilman muuta saa kysyä ja kysellä, juuri sitä varten blogia myös pidän että joku voisi saada inspiraatiota samalla tavoin kuten minä saan muilta! ;)

      Poista
  2. Oih, mistä tuo taulu on, tuolla senällä? Se on ihana!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, se on ystäväni maalaama! Hän tekee kauniita tauluja Fino-toiminimellä tilauksesta omien mieltymysten mukaan, suosittelen! Lisää täältä: www.fino.fi

      Poista
  3. Tosi ihanasti sopii roosa teille! <3 Mistä tuo upea hopeamaljakko mahtaa olla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanainen ja maljakko on Dubaista tuliainen itselleni. :)

      Poista

OmaDeco by J on pieni siivu mielenkiinnon kohteitani, jossa keskitytään sisustamiseen ja asumiseen. Ole hyvä ja jätä puumerkkisi, otan erittäin mielelläni vastaan kommentteja! Paljon kiitosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...